Thursday, July 19, 2007

END OF THE BLUES

Satu masa satu ketika…



Sebagai langkah terakhir…

Setiap permulaan ada akhirnya. Bila sampai waktu…aku patut angkat kaki. Tak kira la ke mana. Yang pentingnya aku ada tanggungjawab tersendiri yang mesti aku hadapi. And…the end…ke arah kehidupan yang satu lagi.

Apa-apa pun…wait n see.


20 comments:

nur'ain said...

yeayyy first! hek hek.

"Terima dan dengar kisah orang yang kita sayang. Jangan ambil mudah. Dengarkan satu butir ke satu butir karena itu bisa mendewasakan pemikiran kita"

wahh...jatuh cinta sama Pak Samad!

Ayaq masak said...

hmm...

Cik Kema said...

ko nak gi mana?

nak ikot...

blackpurple said...

"Terima dan dengar kisah orang yang kita sayang. Jangan ambil mudah. Dengarkan satu butir ke satu butir karena itu bisa mendewasakan pemikiran kita."
- Pak Samad Said (sasterawan negara)
.

Aku suka kata-kata dia. Tapi macam lumrahlah, kata-kata orang yang kita sayanglah yang susah kita nak ikut dan dengar.......

aku said...

aku suka entry ni...sgt2 suka..:)

-sekian-

achik said...

apa2 pun.. all the best..

Titicaca said...

sebenarnya kan..pompuan kan..err..err..tak yah la aku cakap..ko dah expert..ngeh.ngeh..ngeh..

Masy said...

sebenarnya kan..pompuan kan..err..err..tak yah la aku cakap..ko dah expert..ngeh.ngeh..ngeh..

*kopipes titicaca ahaks~

ad3ck said...

sebenarnya kan..pompuan kan..err..err..tak yah la aku cakap..ko dah expert..ngeh.ngeh..ngeh..

Ezad said...

dalam dunia ni, ada ruang untuk kita. dalam diri kita, ada ruang untuk org lain. tp mcm kat dunia, tiba masanya kita meninggalkannya. dalam diri kita, kalau kita tak meninggalkan org, org akan meninggalkan kita.
kau auditor kan? audit sket ayat aku ni....

BaYu SenJa said...

azzam..
teruskan hidup blues walaupun di lain 'rancangan'...

wah wah wah.. dah macam kelab penyokong plak !!!

lokat said...

hidup azzam..!

zwitterion said...

:)

Sastri said...

juga suka kata-kata Pak Samad... apa yang disampaikannya amat benar sekali...

Mimi Amilia said...

ermm..i'll wait n see...

lindosh said...

Aku yang gatal. Masa aku SMS kat seseorang yang rindu kat orang lain…hahaha…ecehceh…gelik! <-- isk sadis je bunyik camneh.. hurm

NAzzXXra said...

jiwang karat eyh?!!

bang_gugar said...

salam,

azzam.. aku rasa mcm ada tak kena je..

hang nak kawen ka?..

(",)

azzam bellamy said...

ASSALAMUALAIKUM..

KEPADA SEMUA YANG HADIR..



THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU
THANK YOU THANK YOU THANK YOU!




Terima kasih kerana menghadirkan diri ke mari eyh!

Sehingga bertemu kembali!



WASSALAM.

shahrum said...

Zam... aku ada album solo Eddie Vedder - Into the Wild. Nak ke?